Det skal du have med på skiferie

Indendørsski er dejligt, når man gerne vil holde træningen ved lige eller lige har en eftermiddag, man skal have fyldt ud med noget. At kunne stå på ski indendørs er fantastisk, hvis man ikke lige har råd til at smide en masse penge i at tage en tur til udlandet eller hvis man ikke har tiden til at tage af sted. Men det slår nu ikke den ægte vare.

Hvis du er så heldig, at du ser frem til en skitur af den ægte varer så læs med her. I denne artikel får du gode råd om, hvad du skal huske at have med

Alt det basale…

Når du tager afsted på skiferie, så er det vigtigt at du er godt forberedt. Hvis det ikke er den første gang du skal afsted, så har du måske allerede et ret godt overblik over, hvad du skal huske at pakke ned og hvad du godt kan lade blive derhjemme.

Men hvis det er din første tur, så kan det godt føles som om man står på bar bund og ikke rigtig ved, hvor man skal begynde. Hvis du kender nogen, der har været afsted på skitur før, så er det en rigtig god ide at spørge dem om råd. Hvad har de følt er livsnødvendigt at have med? Hvilke ting har de savnet under deres ophold, som de i bakspejlet ville ønske at de havde fundet plads til i kufferten?

En anden ting, der er rigtig vigtig at overveje, er, om du eventuelt skal have dit eget skiudstyr med. På langt de fleste skisteder kan du leje dig til de forskellige basale ting du har brug for, så du ikke skal til at slæbe på en masse bagage og betale for at få det med op i flyveren.

Men nogle gange kan lejen af tingene være utroligt dyre eller det kan måske være, at du har nogle lidt specielle behov til, hvordan f.eks. skiene er bygget. Hvis du er rigtig stor skientusiast er det måske bare art for dig at have dine egne ting med, som du er vant til at benytte. Det er derfor en god ide lige at dobbelttjekke alting, før du smutter ud af døren. Så er du sikret en bedre oplevelse, når du når frem.

…og det sjove

Udover alt det basale, som ordentligt skiudstyr, det rette tøj og så videre, så er det selvfølgelig vigtigt også at huske alle de sjove ting. Der er med garanti nogle ting du gerne vil have med, som ikke er strengt nødvendige, men som ville gøre hele oplevelsen en del sjovere.

Elsker du f.eks. at slappe af i din morgenkåbe om morgenen, imens du får en morgenkaffe? Har du svært ved at leve uden dine små højtaler, så du kan lytte til musik imens du laver mad om aftenen? Hvad med lidt frækt legetøj, så du og kæresten kan hygge jer, imens I er afsted?

Husk at få alle de ekstra små dimsedutter ned, som du alligevel ville bruge hvis du blev hjemme. På den måde får du dig en rigtig dejlig ferie.

Ian Skrevet af: