Få tid til at holde ski-benene ved lige med lektiehjælp fra GoTutor!

Det er svært nok at holde sin ski-træning ved lige i lille Danmark, som kun kan tilbyde indoorski, men når man også har svært ved at finde tiden til det, på grund af skolearbejde, bliver det jo næsten umuligt! Det er svært at nyde en god omgang indendørs ski, når du ved at stakken med opgaver og afleveringer bare hober sig op derhjemme. Men det behøver ikke være i vejen for dig! GoTutor tilbyder hjælp!

I hverdagen kan det godt virke som om, at der ikke er plads til at træne, og det bliver kun værre, når der er så få steder at stå på ski i Danmark. Men når man går i skole, har man slet ikke fri, når man kommer hjem, og selvom du gerne vil træne, skal du sørge for ikke at komme bagud i skolen. Alle kender den følelse af dårlig samvittighed når at holde fri, når man ved at der er opgaver at lave.

Når skoledagen er slut, har unge mennesker som sagt ikke rigtig fri, og det kan være hårdt for mange, især dem, som gerne vil passe på deres kroppe med træning! Du har brug for tid og overskud til at lave de ting, som gør dig glad. En lektiehjælper fra GoTutor kan være løsningen. Din lektiehjælper kan gøre lektierne nemmere, og du får hjælp til at administrere din tid, og pludselig kommer der plads i hverdagen til indoorski. Du kan blive nummer et på bakken, og nummer et i klassen.

Du kan få lektiehjælp som er spændende og interessant for dig – så du slet ikke mærker at du er i gang med at lave skolearbejde. Hvis dette er noget for dig, så har GoTutor et forløb du kan bruge. Du kan få en lektiehjælper og underviser, som kender til kreative og sjove måder at lære fra sig på. 

Hvis det er bevægelse som hjælper dig, så kan du vise underviseren, hvordan man bedst træner op til skiløb, og så kan I forsøge at sætte det i forbindelse til undervisningen. Undervisning og skole skal ikke nødvendigvis altid handle om døde, skæggede mænd, som skrev noget klogt for hundredevis af år siden. 

Hvis det hjælper at bruge musik i undervisningen, kan du og din underviser sammen finde sange, og gennem dem forbedre dine kommunikationsevner, dit ordforråd eller noget helt tredje. Rytme gør uden tvivl alting bedre!

Du kan hos GoTutor ikke få en lektiehjælper, der laver dine lektier og opgaver for dig, men de kan sætte dig på den rigtige vej, så du selv kan løse opgaverne hurtigt og effektivt, og ikke mindst, korrekt! En lektiehjælper eller underviser vil få den opgave at vejlede dig, så dit skolearbejde ikke trykker dig fuldstændigt ned, så du ikke har energi til at stå på ski. Du kan derfor selv være stolt af dit arbejde, men du vil blive hurtigere til at lave dem, og selvfølgelig bedre, end hvis selv sad med det, mutters alene.

Find tid til at træne i indoorski-hallen, ved at få lektiehjælp fra GoTutor!

Ian Skrevet af: