Hold skiformen ved lige hos Indoorski og vær klar til pisterne

Det er altid ærgerligt når skisæsonen slutter og man skal vente i over et halvt år til at man kan komme til at stå på ski igen. Derfor er det godt at man kan holde skiformen ved lige hos Indoorski og dermed være helt klar når den nye sæson starter. Så skal man ikke bruge et par dage på at genfinde skiformen når man endelig kommer afsted igen. 

Danmark er et fladt land uden alt for meget sne

Skientusiaster i Danmark har ikke mange steder man kan øve sig i de forskellige skidiscipliner. Hvis der endelig falder sne i Danmark ligger det ofte kun i et par dage og når der ikke er nogle bakker skal man stå på langrend, og det kan også være sjovt nok i sig selv, men de fleste vil helst få lidt fart under skiene og derfor skal man altså bruge nogle bakker, eller endnu bedre, nogle høje bjerge.

Man skal rejse efter de gode pister og sneen

Os danskere er derfor nødt til at rejse efter skipisterne og det kan nogle gange være en dyr fornøjelse. Derfor er det godt at man kan spare penge i skat og derfor få flere penge til ens skiferie. Du kan endda være så heldig at du måske skal på forretningsrejse til et land hvor man kan stå på ski. Det kan være at du skal til møder i Østrig eller Schweiz, hvor der aldrig er langt til pisten. Derfor kan du måske stå nogle timer på ski, imellem dine møder. Hvis du er så heldig at det kan lade sig gøre, så kan du måske få rejsefradrag for nogle af dine udgifter forbundet med din forretningsrejse.

Flere penge giver mulighed for bedre oplevelser

Generelt er der mulighed for at spare mange penge på fradrag, og de penge kan man passende bruge på sin skiferie. Det kan være at man så får råd til at spise frokost på pisten i stedet for at pakke en madpakke eller tage tilbage til sin skihytte og spise frokost. På den måde får man mere tid til at stå på ski og det er jo derfor at man er taget afsted til at starte med. Derfor er det en god ide at sørge for at man sparer penge i fradrag så man kan få råd til at have det sjovt når m

Ian Skrevet af: