Hvor kan man stå på ski indendørs?

Spørgsmålet er, hvor man kan stå på ski indendørs i Danmark. På nuværende tidspunkt findes der ét indendørs skicenter med rullebånd i Danmark. Det er beliggende i Århus og hedder SkiArena. Her er åbent året rundt for alle gæster, hvorved erfarne såvel som nybegyndere har mulighed for at stå på ski. Når du booker dig ind på SkiArena, kan du til enhver tid få hjælp og vejledning af undervisere og instruktører. På den måde har du de bedste forudsætninger for at blive en god skiløber, når du skal prøve kræfter med at stå på ski udendørs på de store pister.

Hvis du aldrig har stået på ski før, så er der gode mulighed for at få undervisning hos SkiArena, hvorved dette kan gøre dig klar til din første skirejse. På baggrund af tre lektioner af 30 minutter pr. styk kan du nå utroligt langt. Det er en stor fordel, der gør, at du ikke skal bruge for mange dage og for mange penge på at få undervisning, når skiferien er i gang. Er du derimod en erfaren skiløber, så er det højst sandsynligt ikke undervisningen, du har brug for, men til gengæld har du den oplagte mulighed for at få finpudset dine teknikker og holde din skiform i top.

Der er i alt to store rullebånd i skihallen samt to passionerede skiinstruktører på stedet. Det koster 195 kr. pr time, hvis du skal have en instruktør med dig. Dette er en meget rimelig pris.

Derudover kan du stå på ski på Danmarks største kunstige skibakke. Denne er placeret på toppen af Amagerforbrændingen og er altså ikke indendørs, som SkiArena i Aarhus er. Til gengæld er der tale en kæmpe skibakke, som er 85 meter høj og har skipiste på 370 meter. Fordelen ved at stå på ski her er, at der både er to grønne, én blå og én sort pist. På den måde er der altså gode muligheder for at blive udfordret og overskride grænser, hvis man ønsker det.