Kombiner din næste skitur med andre oplevelser

Hvis du gerne vil på skitur til vinteren, kan du med fordel kombinere turen med andre oplevelser. F.eks. kan du vælge at gå på jagt og fisketur, når du alligevel er afsted. Hvis du går regelmæssigt på jagt eller på fisketure, eller gerne vil begynde på det, er det en rigtigt god idé at lære noget mere om jagt og fiskeri-udstyr. Der er meget viden at hente via internettet, så man bliver klædt ordentligt på til de ture man skal på. Det er f.eks. ikke ligegyldigt hvilket garn man fisker med, eller om man camouflerer sig ordentligt på en jagttur. Her kan du læse mere om jagt og fiskeri-udstyr, så du bliver klædt ordentligt på til at fiske og gå på jagt.

Lær mere om udstyret

Du kan via internettet lære alt om jagt og fiskeri-udstyr, så du er klædt ordentligt på til dine små ture på skiferien. Når man fisker og jager får man nogle andre oplevelser, end hvad man gør, når man er på ski. Du kan faktisk også kombinere din skitur på den måde, at du går på jagt mens du er på skiene, eller at du står på ski ned til en fiskesø. Uanset skal du vide noget om udstyret. Der findes f.eks. gode kvalitets kikkerter, så du kan se byttet på lang afstand, eller noget ordentligt camouflage udstyr, så byttet ikke ser dig. 

Hvor kan du jage og fiske?

Hvis du tager på skitur i Norge, vil du finde uendelige muligheder for at fiske. Det er en stor del af Nordmændenes livsstil at fiske, og du finder et hav af søer og elve, som du kan fiske i. Der er endda flere fisk om vinteren, når det er koldt. Så fisketure på skituren til Norge er oplagt. Hvis du ønsker at jage i Norge, skal du betale en årlig skatteafgift ligesom Nordmændene. Derudover skal du kunne dokumentere, at du har tilladelse til at drive tilsvarende jagt i Danmark. Der findes også et utal af søger i Østrig, som du kan fiske i, når du er på skiferien. Skal du jage i Østrig, skal du være opmærksom på, at det kan blive en noget bekostelig affære. Det handler i Østrig om, hvad du jager. Hvis du jager de vildtarter, som er de mest almindelige for Østrigerne at jage, så bliver det ikke så dyrt. Du skal have et gyldigt jagttegn, for at jage i Østrig.

Ian Skrevet af: