Skitur 2020 – Lån penge til turen på ski

Der er rigtig mange danskere, som tager på arbejde, for at kunne holde fri, når det passer dem. Arbejdet er ikke der, hvor de finder nydelsen og glæden ved livet. Det gør de i deres fritid, hvor de er drevet af passion og lyst. Derfor kan det være problematisk, når blandt andet skiferie er blevet så dyre, hvilket gør det svært for mange danskere at tage afsted og afstresse på pisterne med familien eller vennerne. På denne side vil man kunne læse og optage forbrugslån og kviklån, så du med sikkerhed kan komme til at stryge ned af pisterne og lande midt i et afterski-arrangement med et stort smil på læben?

Hvor skal man hen i verden?

Det at optage et forbrugslån eller kviklån, kan være en god ting, når det kommer til skiferien. Det er nemlig ikke altid en billig fornøjelse, at skulle rejse uden for Danmarks grænser. Man kan altid drage mod Norge eller Sverige, men specielt Norge er et dyrt land at begå sig i, da priserne på alt er skyhøjt. Samtidig bliver det trættende at tage samme sted hen hvert år, og når man har prøvet Norges pister et utal af gange, så kan man trænge til noget andet sne.

En af de mest undervurderede steder, at drage på skiferie er til Japan. I Japan vil du kunne finde noget af verdens bedste puddersne, og et af de mest høflige folk i verden. Turen derover kan virke peberet, men du sneen vil få dig til at glemme alt om prisen. Samtidig har Japans en masse spændende kultur og aktiviteter at begive sig ud efter en dag på pisterne. Blandt andet kan en tur i Onsen hele de ømme led og muskler fra dagens skitur. Onsen er en betegnelse for badehuse, hvor vandet udspringer sig fra varme kilder i jorden.

Japan vil aldrig kunne skuffe, men da prisen kan være højere, så kan du med fordel spare op eller tage et forbrugslån – som skientusiast vil du aldrig tage andre steder hen efter en tur til Japan.

Leje eller køb af udstyr?

Det evige spørgsmål – skal du leje eller købe udstyr? Det kan være problematisk og dyrt, at rejse med ski, snowboard, stave og støvler, men samtidig kan det også være dyrt, at leje udstyret.

Det er et spørgsmål, som hurtigt kan besvares ved at spørge sig selv et enkelt spørgsmål: hvor tit kommer jeg afsted? Hvis det er en engangsfornøjelse, så vil du med fordel kunne leje skiene, da de ellers vil kunne stå i et skab og rådne op. Dog er der mange, som når de først har oplevet energien og ruset fra en god skiferie, så vil de have mere. Derfor er det vigtigt, at gøre op med dig selv og tænke rationelt, når du står overfor valget.

Samtidig er følelsen af at eje sine egne ski og støvler helt fantastisk. Du har muligheden for helt selv, at vælge udseendet og brandet.

Ian Skrevet af: