Usikker over den næste gave til din bedre halvdel? Løsningen er lige her!

Det er næsten lige meget om I har kendt hinanden i ét, fem, ti eller tyve år: det er forbliver stadig svært at købe en gave til den bedre halvdel. Det er lige meget, om det er til jul, til en fødselsdag eller til en årsdag, bryllupsdag, Valentinsdag eller noget helt sjette. Det forbliver en udfordring som kræver en stor mængde hjerneceller, når dagen nærmer sig, og du skal købe en gave. Det er også lige meget, om det er til en mand eller kvinde. Måske ligger problemet i, at vi så gerne vil give noget specielt og noget med stor betydning – hver eneste gang. Samtidig vil vi gerne kunne gøre det uden nogen ønskeseddel, så vi virkelig kan score point på kærligheden. Det er dog en kæmpe udfordring, og det er her Oplevelsesgaver kommer på banen. 

Prøv med oplevelser

Du har givet de smykker, du skal give. Du har givet det tøj, de gadgets, middage og meget mere. Men hvad så nu? Hvad kan du så give ham eller hende? Det skulle lige være en oplevelse. En oplevelse som bare forbliver i hukommelsen resten af livet. Det er væk med de kedelige, materielle goder, og frem med de spændende oplevelser. På den måde kan en gave være spændende, samtidig med at I får et minde for resten af livet sammen. Oplevelsesgaver kan tage mange forskellige former. Det kan være alt fra et lækkert spa- og wellnessophold. Det kan også være et ophold på en eksklusiv kro eller et badehotel ved kysten? Til gengæld er oplevelser også meget mere end bare det. Det kan også være med adrenalin i fokus, måske at prøvekøre racerbiler, komme en tur på skydebane, springe i faldskærm, vandski, klatring og meget mere. Det kan også være med et mere kulturelt fokus, for eksempel med en tur på kunst-, litteratur- eller musikfestival. Det kan også være en ølsmagning, vinsmagning, en tur på museum, en food walk, eller måske en tur i luftballon?

Hvilken type er han eller hun?

Lyder det spændende med en oplevelsesgave, så er det vigtigt, at du nogenlunde har en idé om, hvad han eller hun er til. Her kan du nemlig både overraske og skyde helt ved siden af. Vidste du for eksempel ikke, at hun er hunderæd for højder, og så køber du en tur på oplevelse med en luftballon, ja, så har du nok ramt ved siden af, og kan risikere, at gaven ikke engang bliver brugt. Derfor bør du have in mente, hvad din kæreste er til, og ikke bare, hvad du kunne tænke dig at opleve, eller hvad du synes er spændende. Det kan nemlig falde helt til jorden, hvis han eller hun ikke er til det. Skal det være rigtigt kæresteagtigt, kan det anbefales, at du overvejer en tur på spa, wellness eller et andet form for ophold. Det går man nemlig aldrig helt galt i byen med. Er han vild med spænding, så tag da en tur på skydebanen, i racerbil eller faldskærm.  

Ian Skrevet af: